Donaris 930 x 122

aventura parc

Premieră! Așa ceva n-a văzut Piteștiul!

Începând de ieri, 17 mai 2022, o nouă zonă de agrement s-a deschis în Parcul „Lunca Argeșului”. Aici a fost amplasat „Aventura Parc”, un spațiu cu mai multe trasee, destinate copiilor și adolescenților.

Citiți și: Acțiune demnă de lăudat în Lunca Argeșului! Copiii au muncit cu ardoare

Despre „Aventura Parc”, Primăria Pitești transmite:

„Jocul în aer liber și bucuria de a face sport în natură, alături de prieteni, sunt atribute ale copilăriei cu o mare importanță în dezvoltarea celor mici.

Citiți și: Pitești. Doi copii s-au pierdut în parc: „Au dispărut pur și simplu!”

Municipalitatea piteșteană pune la dispoziția tuturor o nouă zonă de relaxare și de activități sportive, în Parcul „Lunca Argeșului”, acolo unde, începând de ieri, 17 mai 2022, a fost amplasat „Aventura Parc” – spațiu distractiv și inovator, dedicat copiilor și adolescenților.

Trasee

Având mai multe trasee, destinate tuturor vârstelor, începând cu cei care au împlinit 5 ani, Aventura Parc dezvoltă spiritul sportiv, mobilitatea și agilitatea. Liniile de parcurs sunt diferențiate, în funcție de dificultate, pe vârste și nivel de pregătire, astfel:

– Parcursul Acrobatului – parcurs cu grad mediu de dificultate, adresat copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 10-16 ani;

– Parcursul Micului Acrobat – traseu ușor de parcurs, cu grad de dificultate redus, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-10 ani;

– Parcursul Începătorului – modalitatea perfectă pentru copii și adulți de a-și testa și perfecționa atât abilitățile motrice și de echilibru dezvoltând puterea și încrederea în sine;

– Parcurs Echilibristic – pentru o stabilitate mai bună și un control ridicat asupra propriului corp, recomandat pentru toate vârstele, începând cu vârsta de 5 ani;

– Plasa Prieteniei – spațiu de relaxare și pauză de la joacă, oferă oportunitatea de socializare, complicitate și povești amuzante între prieteni;

– Plasa Cățărătorului – invitație la competiție și distracție între prieteni, o demonstrație de rapiditate, forță și echilibru;

– Hamac Natura – folosit pentru relaxare de către părinți sau ca balansoar de către copii, hamacul nu trebuie să lipsească din nici un spațiu de joacă modern!

Spațiul „Aventura Parc” este realizat de către producătorul român de echipamente de joacă, Expert Aventura Parc, acestea fiind fabricate în conformitate cu legislația în vigoare și respectând toate standardele de siguranță.

Premieră! Așa ceva n-a văzut Piteștiul!

Echipamentele sunt testate în fabrică pentru a susține forțe foarte mari, sunt realizate din materii prime de origine europeană, de rezistență industrială, având calitate superioară, destinate traficului intens și putând fi folosite în orice anotimp, de la -40 grade la +50 grade.

Respectarea regulamentului de folosire a locului de joacă, expus la intrarea în zona de agrement Aventura Parc, este importantă, echipamentele putând fi utilizate de către copii doar sub supravegherea permanentă a adulților, evitându-se, astfel, orice accidentare sau pericol.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

10 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Aventura park? Nu e cam pompos numele pentru niste franghii legate intre niste copaci? De ce nu denumesc si wc-urile Castelele Defecarii? Mari ctitorii se leaga de numele lui Gentea, toate franghiile alea atarnate pe acolo costa mai putin decat lasa intr-o seara un fotbalist „de-al lui” la carciuma de manele Duet, acolo unde isi face veacul ciuca batailor din playoff.

  • Grigore Alecu spune:

    DE CE SAU TAIAT 30 DE PLUTE DE CATE 15 METRI FIECARE PENTRU A FI TRANSFORMATE IN GHIVECE DE FLORI? UNDE SAU DUS ZECI DE METRI CUBI DE LEMN.?

  • Florin spune:

    Foarte frumos !

  • Ionut spune:

    A distrus fc arges ,distruge si parcul lunca ,străzile sunt praf,oare mult iubitul conducător e cumva,Gentea uzurpatorul????

  • Anca spune:

    Cei care critica TOT TIMPUL,mai bine ar pune mana pe un pix și un caiet sa învețe sa scrie corect.(Sa înceapă de la clasa 0,ar fi cel mai indicat.)
    Niște analfabeți!!!Nu știu decât sa critice.Asta pt.ca au un creier ca „o coala de hartie”

  • Cătălin Cîrstea spune:

    Bună ziua stimați locuitori ai orașului Pitești. Nu sunt un fan al PSD sau al domnului Gentea. Totuși observ că acest om încearcă să facă ceva, haideți dacă îl criticăm să fim civilizați.
    Domnule primar , nu tot ce faceți este rău.

  • Busuioc spune:

    Pe unele strazi trotuarele sunt praf, nu ai pe unde sa ocolesti gropile, parca sunt dupa bombarament .Cosuri de gunoi se pun doar pe o singura parte a strazii, pe cealalta parte se pot arunca hartiile si n gardul viu.De ce nu se fac proiecte pt.bani europeni sa reabiliteze strazile si trituarele si n orasul nostru ? In rest….numai de bine…

  • Dan spune:

    Donna Anca precis lucrați în administrație (bugetară cu siguranță). Să lăsăm limba română că nu suntem scriitori și să vedem ce s- a făcut în ultimii 32 de ani. In afara de datorii PSD și PNL cu sateliții lor nu au realizat nimic. Țara e aproape în incapacitate de plată, spitale, școli, drumuri ioc, in schimb avem generali, doctoranzi și licențiați pe bani la greu.

  • Edi spune:

    Anca, cred ca te hazardezi cand afirmi ca cei care critică sunt niste analfabeti. M am uitat si eu la ce s a scris mai sus si nu este chiar asa, chiar deloc.In plus de asta, critică este constructivă si duce la evolutie dar…..ce sa faci, cu pupincuristi ca tine. E baban salariu la primărie?😉

  • Ionnecula2017@gmail.com spune:

    Primarul,, Sens unic”

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90