NOR CURIER 930X122

parc lunca argeșului

Terenurile de sport din Parcul Lunca Argeșului, închise temporar

Primăria Pitești anunță că, cele două terenuri de sport multifuncționale din Parcul Lunca Argeșului vor fi închise temporar datorită unor lucrări.

Citiți și: Acțiune demnă de lăudat în Lunca Argeșului! Copiii au muncit cu ardoare

Aici, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești va executa lucrări de întreținere.

Citiți și: Schimbări importante privind tranzacțiile imobiliare

Lucrărilor vor avea loc până joi, 12 mai.

Pe perioada executării lucrărilor, aceste terenuri nu pot fi utilizate.

Conform regulamentului, terenurile de sport din Parcul Lunca Argeșului pot fi utilizate o oră și 50 de minute, pentru ca ulterior să fie eliberate dacă există și alte persoane care doresc să le utilizeze.

Societatea care asigură serviciul de pază în parc este responsabilă și de respectarea acestui program de utilizare.

Parcul Lunca Argeșului se desfășoară pe o suprafață de 240.000 mp și a fost creat pentru recreerea vizitatorilor prin activitățile pe care le are în dotare: terenuri de sport, locuri de joacă, teatru de vară, piste pentru bicicletă, foișoare, fântâni arteziene.

De curând, municipalitatea piteșteană a amenajat în parc și o zonă de picnic, cu mobilier, măsuțe și hamace. Inițiativa a fost extrem de apreciată de către piteșteni și nu numai.

Cu prilejul Zilelor Municipiului Pitești, a cărei organizare include o săptămână de evenimente frumoase, ce vor atrage turiști și nu numai în Parcul „Lunca Argeșului”, municipalitatea a anunțat că intenționează lărgirea zonei de picnic și suplimentarea mobilierului aferent acesteia.

Pe viitor parcul va fi gazda multor activități de timp liber, a multor spectacole și evenimente artistice și va fi înfrumusețat permanent, a mai transmis municipalitatea.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Grigore alecu spune:

    UNDE AU AJUNS CELE 30 DE PLUTE DE 15 METRI INALTIME TAIATE SI TRANSFORMATE IN GHIVECE DE FLORI, MUSCATE, LALELE ETC. GRIGORE ALECU

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90