Donaris 930 x 122

Dino Park Pitești

Pitești: Mega surpriză în Parc Lunca Argeșului!

Din 5 mai, „Dino Park” revine în Pitești. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de municipalitatea piteșteană.

Citiți și: Acțiune demnă de lăudat în Lunca Argeșului! Copiii au muncit cu ardoare

Cu mic cu mare, atât piteștenii cât și argeșenii au la dispoziție o lună de zile pentru admira expoziția.

Primăria Pitești transmite:

„La începutul lunii mai a acestui an, ,,Dino Park’’ revine în Parcul „Lunca Argeșului” din Pitești, aducând cu sine o expoziție captivantă de dinozauri animați, prin intermediul căreia veți putea explora istoria îndepărtată a planetei noastre!

Citiți și: Pitești. Doi copii s-au pierdut în parc: „Au dispărut pur și simplu!”

Atât copiii, cât și adulții vor putea observa și interacționa cu zeci de exponate noi a numeroase specii de dinozauri animați, creați de echipe de paleontologi pasionați și tehnicieni pricepuți de pe două continente – Asia și Europa.

Acești animatronici respiră, se mișcă, emit sunete realiste și chiar execută comenzi, oferind astfel vizitatorilor posibilitatea unei interacțiuni apropiate de realitate cu animalele preistorice.

Expoziția științifică și educațională „Dino Park” va fi disponibilă pentru vizitare timp de o lună, oferind o experiență unică tuturor celor dornici de aventură, cunoaștere și distracție în aer liber!”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3