930 x122 grota rece

parc lunca argeșului

Evenimente de excepție găzduite în Lunca Argeșului. Zona de picnic – extinsă

Primăria Municipiului Pitești anunță că, zona de picnic din Lunca Argeșului, amenajată recent, va fi mai mare, deoarece se va extinde.

Citiți și: Acțiune demnă de lăudat în Lunca Argeșului! Copiii au muncit cu ardoare

Cu ocazia celei de-a 30-a ediție a Zilelor Municipiului Pitești, în Parcul „Lunca Argeșului” se vor organiza evenimente de excepție: spectacole de teatru și dans, concerte, parade și multe altele.

Pentru ca piteștenii să se poată bucura de toate aceste evenimente, dar și de frumusețea parcului, pe tot parcursul verii, s-a decis extinderea zonei de picnic.

Citiți și: Pitești. Dezaxat în parc! A vrut să întrețină relații sexuale cu un minor

Având în vedere și actele de vandalism care s-au petrecut în această zonă amenajată (Subiectul de larg, AICI – Vandalism în Parcul Lunca Argeșului: hamace tăiate, bănci/mese rupte și mizerie), municipalitatea face apel la responsabilitate și bun simț.

Primăria Pitești transmite:

„Zona de picnic din Lunca Argeșului va fi mai mare, spre bucuria tuturor – haideți să avem grijă de ea!

Pitești Fest 2022 va atrage, din nou, în Parcul „Lunca Argeșului”, vizitatorii, în perioada celor trei zile de manifestări prilejuite de ediția a 30-a a Zilelor Municipiului Pitești: 20 – 22 mai. Spectacole de teatru și de dans, concerte extraordinare, parada păpușilor, street food și multe alte evenimente vor avea loc în parcul devenit, deja, preferatul tinerilor pentru petrecerea timpului liber în natură, în sezonul cald.

Pentru a beneficia din plin de frumusețea parcului, pe tot parcursul verii, începând cu acest weekend, piteștenii se vor bucura de o zonă de picnic mai largă și dotată cu mese, bănci și alte accesorii specifice.

Luând în considerare, însă, actele de vandalism petrecute în această zonă, după cele trei zile ale festivalului „Simfonia Lalelelor” din acest an, municipalitatea face apel la simțul civic al celor ce vor dori să folosească obiectele puse la dispoziția cetățenilor, atrăgând atenția asupra sancțiunilor prevăzute de lege pentru acest comportament.

Parcurile și locurile frumoase din acest oraș, în care oamenii pot să se bucure de activități recreative, să socializeze și să petreacă timp de calitate alături de familie și prieteni, merită să fie păstrate și îngrijite, fiind un bun al nostru, al tuturor!

Piteștiul are nevoie ca locuitorii lui să-l iubească și să-i aprecieze frumusețea!

Pentru un oraș curat este nevoie de muncă în echipă!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Babanu spune:

    Măcar o zonă pentru grătare să aibă și Piteștiul!Se va amenaja vreodată?Sunt mai harnice primăriile vecine!Cinste lor

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA