930×122 CAPRA 5

Alexandru Rafila

Rafila, anunț pentru toți românii cu privire la restricții

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, face apel la calmul românilor după ce zilele trecute, presa a transmis informații, citând surse guvernamentale, conform cărora autoritățile au de gând să reintroducă unele restricții COVID, pentru a evita un val mare de îmbolnăviri.

Citiți și: Șoferi, puneți frână! Atenție pe autostradă și pe acest drum foarte important

Decizia ar avea la bază creșterea numărului de cazuri de covid-19 în Europa.

Astfel, Rafila a transmis astăzi că, românii nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la reintroducerea restricțiilor.

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Acesta a recomandat în continuare purtarea măștii de protecție, pe care o vede ca pe o măsură de protecție individuală și nu neapărat ca pe o restricție.

„Am făcut apel public să utilizăm masca în spaţiile închise aglomerate, în mijloacele de transport în comun este esenţială”, a declarat Rafila.

Ministrul a venit însă și cu o atenționare. Acesta a declarat că, deși cifrele s-au stabilizat în țara noastră, intuiește o uşoară creştere a numărului de cazuri de Covid.

Acest lucru se întâmplă și în alte țări din Europa.

Alexandru Rafila a mai ținut să precizeze că el a propus inițial o renunțarea la restricții, pe etape, însă acest lucru nu s-a concretizat.

În ceea ce privește un viitor val pandemic, ministrul a afirmat că ar putea fi posibil un val șase, însă din toamnă.

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Bebe spune:

    De unde știe că din toamnă va veni un val șase ? Din start se vede că este o minciună gogonată cum de altfel a mințit până în prezent.

  • Aurelian spune:

    Iar se încearcă zăhărelul ?
    Observ că dacă au trecut 20 de ani de la intrarea în mileniul 3 , la o simplă răceală suntem virusați rău , iar dacă ne încetăm putem muri !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90