930×122 CAPRA 5

batrana

Realitatea crudă a României! A sunat la 112 și a cerut ajutor pentru că moare de frig în casă

Drama unei bătrâne de 83 de ani din Constanța. A sunat la 112 și a cerut ajutor pentru că altfel moare de frig în casă.

Citiți și: Bunică de 87 de ani, anchetată pentru o faptă incredibilă!

Femeia este singură pe lume, toate rudele, inclusiv fiu, i-au murit. Temperaturi scăzute din ultima perioadă au adus-o pe femeie în pragul disperării.

Singura sursă de încălzire pentru bătrână este un calorifer electric, însă de teama facturii la curent, îl foloseşte doar când este absolut necesar.

Citiți și: Argeș. Șocant! La 80 de ani a fost victima unui dezaxat!

Pe data de 23 ianuarie, femeia a sunat la 112 și i-a spus dispecerului că moare de frig și de singurătate, în casă, notează Libertatea.

Apelul a fost redirecționat către Poliția Locală Constanța și Gabriel Enache, un polițist local de la malul mării cunoscut pentru implicare sa socială și actele caritabile, a plecat spre casa bătrânei.

Agentul, împreună cu mai mulți colegi, a decis să achite facturile de electricitate ale femeii, până la vară.

De asemenea, firma care asigură hrana pacienților la spitalul județean îi va oferi o masa în fiecare zi, pe care o va trimite la domiciliul femeii, mai notează sursa citată.

Sursă foto: Facebook

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90