EcoMoto 930×122

batrana

Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Citiți și: Bunică de 87 de ani, anchetată pentru o faptă incredibilă!

„În ziua de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de aproximativ 80 de ani, din comuna Moșoaia, ar fi fost constrânsă de un consătean să întrețină raporturi sexuale, iar ulterior săvârșirii faptei, cel în cauză nu i-ar fi permis victimei să părăsească locuința timp de mai multe ore.

Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, s-a stabilit că în cursul zilei de 17 septembrie a.c., un bărbat de 62 de ani, din Moșoaia, ar fi agresat fizic și constrâns o femeie de aproximativ 80 de ani să întrețină raporturi sexuale, după care nu i-ar fi permis victimei să părăsească locuința timp de mai multe ore.

Citiți și: Percheziții în Argeș: Contabilă bătrână infractoare! Prejudiciu de zeci de mii de €!

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, conform art. 218 și 205 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, în ziua de 19 septembrie, bărbatul de 62 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 20 septembrie, cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat”.

Foto: Descriptiv/ Știridiaspora

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3