EcoMoto 930×122

jandarm acuzat

Jandarm acuzat că și-a violat fiica vitregă! Fetița avea doar 13 ani

Un jandarm din București este acuzat că și-a violat fiica vitregă timp de doi ani.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Coșmarul a început când fetița avea doar 13 ani. Mai mult decât atât, mama copilei ar fi știut totul, dar nu a făcut nimic ca să o apere, scrie Observatornews.ro

Potrivit sursei citate, totul ar fi ieșit la iveală atunci când mama iubitului fetei a aflat și a anunțat autoritățile.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

Sesizarea a fost făcută la finalul anului trecut, iar recent bărbatul a fost trimis în judecată pentru viol.

Oamenii legii i-au sesizat pe procurorii militari în momentul în care au aflat că este jandarm.

Militarul se află acum sub control judiciar.

În ceea ce o privește pe mama fetei, femeia va fi judecată pentru complicitate la viol şi violenţă în familie.

Ce spune Jandarmeria București

„Sesizarea datează din luna decembrie a anului 2022. Persoana a fost trimisă în judecată de curând, iar în această perioadă nu a mai desfășurat activități operative.

Având în vedere că aspectele anchetate de organele de urmărire penală nu sunt în legătură cu atribuţiile de serviciu ale persoanei, Jandarmeria Capitalei a dispus propriile măsuri legale, în concordanţă cu aspectele în cauză, fără a pierde din vedere prezumţia de nevinovăţie de care jandarmul beneficiază în prezent, în conformitate cu prevederile cadrului legal actual, după cum urmează: jandarmului i-au fost schimbate atribuţiile de serviciu.

Imediat după încheierea etapelor procesuale și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare.

Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijinul necondiționat instituțiilor statului și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații și vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele necesare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, potrivit Realitatea.net.

Foto descriptiv: Obiectiv SM

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90