New Profesional Consult 930 x 122

act sexual cu un minor

Deputatul (ex PSD) Bălășoiu, la pământ! Este acuzat (și) de viol!

Parchetul General a deschis un dosar penal pentru act sexual cu un minor, în urma imaginilor apărute în spațiul public cu deputatul Aurel Bălășoiu în ipostaze intime cu un băiat, precum și un dosar penal pentru viol.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Cel de-al doilea a fost deschis, conform Parchetului General, după ce a fost făcută plângere împotriva parlamentarului, scrie hotnews.ro.

Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție a anunțat că s-a sesizat din oficiu, cu privire la infracțiunea de act sexual cu un minor, „ca urmare a informațiilor apărute în mass-media referitoare la săvârșirea acestei fapte de către o persoană având calitatea de deputat în Parlamentul României”.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră
Dosarul pentru infracțiunea de viol a fost deschis după ce a fost depusă plângere penală împotriva deputatului argeșean.

În ambele dosare urmărirea penală se desfășoară in rem.

Astăzi, Aurel Bălășoiu a cerut să intre în concediu.

Amintim că deputatul argeșean a fost exlcus din PSD după ce în spațiul public au apărut imagini de natură sexuală cu acesta și un tânăr. Reacția parlamentarului o puteți vedea AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3