930×122 CAPRA 5

viol

Revoltător! O fată de 17 ani, violată de 5 bărbați. 3 dintre ei erau minori.

O fată de 17 ani, violată de 5 bărbați.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

În ziua de 20 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, au reţinut cinci persoane de sex bărbătesc, dintre care trei minori de 14, 16 şi 17 ani şi doi bărbaţi de 19 şi 26 de ani, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de viol.

Potrivit IPJ Argeș, din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 18 spre 19 martie a.c., minorul de 14 ani, din Popeşti, judeţul Vâlcea, sub pretextul promisiunii dezvoltării unei relaţii, ar fi ademenit o minoră de 17 ani, într-o locuinţă de pe raza localităţii Corbeni, unde ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el şi alte patru persoane de sex bărbătesc, din Corbeni.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentaţi în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

(Foto descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3