NOR CURIER 930X122

viol

Argeș: Cutremurător! Și-a bătut și violat propria fiică minoră

Un bărbat a ajuns după gratii după ce și-ar fi bătut și violat fiica, în vârstă de doar 15 ani. Autoritățile au fost sesizate despre abuz chiar de mama acesteia, soția agresorului.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 29 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de o femeie din aceeași localitate, cu privire la faptul că soțul său, de 38 de ani, din aceeași localitate, ar fi abuzat sexual pe fiica acestora, de 15 ani.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, iar cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că cel în cauză ar fi întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, și, totodată, ar fi lovit-o în mai multe rânduri.

Cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor, iar în seara aceleiași zile, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 30 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Foto descriptiv: Libertatea

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90