Donaris 930 x 122

viol

Șocant! Bărbat, fost cadru militar, și-a violat fiul de 5 ani în repetate rânduri

Caz înfiorător!

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, și-ar fi abuzat sexual luni în șir propriul copil de 5 ani, notează Observatornews.ro

Întâmplările șocante au ieșit la iveală după o sesizare către poliţie a bunicii materne a copilului, care acuza că cel mic ar fi fost violat de tatăl său.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

Femeia bănuia că ceva nu este în regulă cu copilul și a montat aparate de înregistrare audio în locuința familiei. Așa a descoperit nenorocirea.

Potrivit sursei citate, bărbatul este fost cadru militar şi angajat în sistemul de administrare a penitenciarelor.

Cu privire la acest caz, agenții au continuat cercetările şi au stabilit că în perioada iunie-septembrie 2022, bărbatul de 53 de ani ar fi întreținut în mod repetat acte de natură sexuală cu fiul său,  punându-i acestuia în primejdie dezvoltarea fizică,  intelectuală și morală.

Mai mult decât atât, în aceeași perioadă, profitând de imposibilitatea fiului său minor de a se apăra și a-și exprima voința, suspectul, ar fi întreținut cu acesta relații sexuale orale.

Pe 11 octombrie, tatăl a fost reținut pentru agresiune sexuală, viol și rele tratamente aplicate minorului. Cu probele de la dosar, procurorii au cerut arestarea preventivă a tatălui pentru 30 de zile. Judecătoria nu a considerat că tatăl este un pericol, așa că a dispus plasarea acestuia sub control judiciar, mai notează sursa citată.

Sursă: Observatornews.ro

Foto descriptiv: BZI

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ion Ion spune:

    E de necrezut acest articol. E infiorator cum unii dintre noi nici macar animale nu ne putem numii 🙁

  • Razvan spune:

    Trebuie impuscat🙏😁

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3