Donaris 930 x 122

viol

Adolescentul care a violat o minoră în toaleta unui mall s-a predat Poliției!

Update, 8 decembrie, ora 11:03

Marți, 6 decembrie, polițiștii din Galați au făcut percheziții acasă la tânărul de 17 ani care și-ar violat fosta iubită în toaleta unui mall. Aceștia au mai verificat şi la alte cinci adrese, unde bănuiau că s-ar putea ascunde, însă băiatul a fost de negăsit, notează Antena 3.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Într-un final, adolescentul s-a predat poliției de unul singur, iar acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Știrea inițială, 2 decembrie, ora 09:32 – Șocant! Minoră de 15 ani, băgată cu forța în toaleta unui mall din oraș și violată!

O minoră de 15 ani a sunat la 112 şi a anunţat că a fost băgată cu forţa în toaleta unui mall și violată.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

Întâmplarea șocantă a avut loc în Galați.

Fata a povestit că s-a întâlnit la mall cu fostul ei iubit, iar acesta a băgat-o cu forţa într-o toaletă a centrului comercial şi a violat-o, scrie Antena 3.

Este vorba despre un băiat minor, în vârstă de 17 ani, care acum este căutat de Poliție.

Ce spune Poliția

„La data de 30 noiembrie 2022, la ora 19:12, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, amplasat pe bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați, o persoană are nevoie de ajutor.

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, ajunși în scurt timp la fața locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19:00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forțat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin amenințări cu acte de violență, să întrețină cu acesta, împotriva voinței sale, un raport sexual normal.

Cel care ar fi comis această faptă nu a mai fost gasit la fața locului, însă polițiștii au stabilit cu exactitate cine este persoana, un tânăr cu vârsta de 17 ani.

A fost efectuată cercetarea la fața locului, iar după examinarea medico legală a minorei, s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni ce pot data din ziua în care a fost reclamată fapta.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Galați sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, fiind desfășurate activități în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte și a luării masurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Foto descriptiv: Jurnalul

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3