Donaris 930 x 122

fetita

Video: IPJ Argeş, precizări oficiale în cazul bărbatului acuzat că şi-a violat fetiţele

Update, 15 noiembrie, ora 13:51

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Video – Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeș, Mădălina Epure, a făcut primele precizări oficiale în cazul bărbatului care și-a violat fetițele:

 

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Știrea inițială, 14 noiembrie, ora 14:18 – Argeș: Tatăl vitreg a două fetițe de 11 și 13 ani, reținut pentru viol

În ziua de 12 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol, și au reținut un bărbat de 33 de ani, din Curtea de Argeș.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2019 – 2021, bărbatul și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă de 11 ani, iar în perioada septembrie-decembrie 2020, ar fi abuzat sexual, în repetate rânduri, o altă fiică, tot vitregă, în vârstă de 13 ani.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 12 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Poliției Municipiului Curtea de Argeș  și Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție domiciliară, la domiciliul bărbatului din Curtea de Argeș, fiind ridicate mai multe obiecte cu valoare probatorie. 

După administrarea probatoriului, în ziua de 12 noiembrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, precizează IPJ Argeș. 

(Foto descriptiv: Adevărul)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Lucia dogsru spune:

    Trebuie castrat asta si alti nenorociti care fac astfel de lucruri. Pedepsele in Romania sunt prea blande. Trebuie modificata legea

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3