930 x122 grota rece

viol

Tânără de 24 de ani, violată pe stradă, sub amenințarea cuțitului!

Caz revoltător! O tânără de 24 de ani a fost violată pe o stradă întunecată din Petroşani, după ce a ieșit dintr-un magazin.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Agresiunea a avut loc sâmbătă, 21 ianuarie.

Femeia a fost abordată de un bărbat de 40 de ani, înarmat cu un cuţit, care a ameninţat-o cu moartea şi a forţat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, notează Antena 3 CNN.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

„La data de 21 ianuarie 2023, ora 19:40, o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, a fost abordată de către  un bărbat, care, sub amenințarea unui cuțit și sub amenințarea cu moartea, a condus-o forțat pe strada Ștefan Octavian Iosif din municipiul Petroșani, unde, într-o zonă întunecată, a întreținut cu aceasta relații  sexuale”, a precizat IPJ Hunedoara, într-un comunicat de presă.

La câteva ore după agresiune, bărbatul a fost prins de polițiști.

Acesta și-a recunoscut fapta și a fost arestat pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Foto descriptiv: Știri

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3