930×122 CAPRA 5

viol

Argeș: Minoră violată și șantajată cu clipuri indecente!

În ziua de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de viol, violarea vieții private și șantaj, și au reținut un bărbat de 27 de ani, din Cotmeana, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Potrivit sursei citate, din cercetări s-a stabilit că, în perioada 15 decembrie 2021- martie 2022, bărbatul ar fi constrâns o minoră să întrețină raporturi sexuale, amenințând-o cu distribuirea unor videoclipuri în care aceasta figura în ipostaze indecente, ulterior imaginile fiind distribuite și altor persoane.

După administrarea probatoriului, în ziua de 25 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

Foto descriptiv: deBanat

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90