NOR CURIER 930X122

viol

Oroare! Minoră violată de tatăl natural, apoi de cel vitreg, cu complicitatea mamei!

Caz cutremurător! O fată de 14 ani  a fost violată atât de tatăl natural, cât și de cel vitreg, cu complicitatea mamei.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Unul dintre agresori s-a spânzurat, iar celălalt a dat vina pe prietenul fetei. Până și mama fetei riscă să fie trimisă în judecată pentru complicitate la viol, după ce s-a descoperit că femeia l-ar fi ajutat practic pe concubin să o violeze pe fată, notează publicația Monitorul de Botoșani.

Poveste halucinantă

Ororile s-au petrecut în comuna Văculești și au ieșit la iveală la sfârșitul lunii martie 2021. În sat s-a aflat că un bărbat din Dorohoi, care se căsătorise cu o localnică, i-ar fi abuzat fiicele acesteia, provenite din prima căsnicie.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

Pentru a pune ancheta pe o pistă falsă, bărbatul a recurs la o strategie aproape de neînchipuit. Pe 29 martie 2021, el a mers la poliție și a povestit că fiica sa vitregă, atunci în vârstă de 14 ani, P.D.V. ar fi fost violată de o persoană necunoscută din localitatea de domiciliu.

Polițiștii au început ancheta, dar adevărul era cu totul altul, arată sursa citată.

Ambele fete, inclusiv cea mică de 12 ani, ar fi fost agresate sexual de bărbat. Mai mult decât atât, în trecut, fata cea mare fusese abuzată sexual și de tatăl ei natural. Ulterior, acesta s-a spânzurat, iar mama fetelor s-a recăsătorit cu individul care apoi i-ar fi violat și fetele.

Între timp, fata cea mare a fugit de acasă, găsindu-și un prieten, iar apoi tatăl vitreg a vrut să-și asigure scăparea, spunând că violatorul din familie era noul prieten al fetei.

După administrarea probelor, anchetatorii au ajuns la concluzia că V C. și-a abuzat fiicele vitrege, acum în vârstă de 13 și respectiv 15 ani, care au fost luate din familie și predate în grija celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Foto descriptiv: Stirile Kanal D

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90