New Profesional Consult 930 x 122

viol

Argeș: Șocant! Minoră violată de iubitul mamei ei, timp de 2 ani

Caz șocant în Argeș! O fetiță minoră a fost violată de iubitul mamei ei, timp de 2 ani de zile.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

IPJ Argeș transmite: 

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal format în urma unei sesizări din oficiu, având la bază o sesizare a reprezentanților autorității tutelare, din care rezultau indicii cu privire la comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor, iar în urma cercetărilor au reținut un bărbat de 53 de ani, din Budeasa.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

Din cercetări s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi întreținut relații sexuale în mod repetat, timp de aproximativ doi ani, cu fiica minoră a concubinei sale, în prezent în vârstă de aproximativ 16 ani.

În urma administrării probatoriului, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, act sexual cu un minor și tentativă la viol, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță.

Tot în cursul zilei de 29 august a.c., bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Foto descriptiv: IasiTV Life

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90