New Profesional Consult 930 x 122

viol

Cutremurător! Copilă de 15 ani, violată de tată și de cei trei frați cu acordul mamei

Caz șocant! O copilă în vârstă de doar 15 ani ar fi fost violată de tată și de cei trei frați ai ei în timp ce mama își dădea acordul, notează Antena 3.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Întâmplarea tragică a avut loc în comuna Unţeni din județul Botoșani.

Adolescenta a fost abuzată sexual de tată şi de cei trei fraţi ai săi la mijlocul lunii iunie a acestui an.

Citiți și: Apel halucinant la Poliție! I-a fost violată fiica minoră

După aproape patru luni de cercetări, polițiștii și procurorii au ajuns la concluzia că mama fetei ar fi știut tot timpul ce se întâmplă, dar a preferat să tacă pentru a nu avea scandal cu soțul și pentru a primi în continuare bani de la fiii ei, potrivit sursei citate.

Femeia în vârstă de 38 de ani a fost pusă sub urmărire penală și este cercetată pentru complicitate la agresiune sexuală în formă continuată, complicitate la viol în formă continuată, dar şi pentru trei infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit IPJ Botoșani, din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, tatăl ar fi atins-o în mod frecvent, în zonele intime, pe fiica sa minoră, împotriva voinței acesteia.

Totodată, în aceeași perioadă, cei trei frați, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent raporturi sexuale cu minora.

Cei patru bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, însă hotărârea instanței de judecată a fost contestată.

Foto descriptiv: Timpul.md

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andi spune:

    Si de ce e stirea asta din Botosani pe un site pt Pitesti?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90