930×122 CAPRA 5

aurel balasoiu

„Dacă eram la Constanța, la nudiști, și stăteam lângă un bărbat, se întâmpla ceva?”

Deputatul Aurel Bălășoiu reacționează, astăzi, amplu, cu privire la scandalul sexual în care este implicat. Parlamentarul susține că este nevinovat.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

„În primul rând, nu aș avea ce să comentez pentru că acuzațiile și tot ce s-a transmis pe toate posturile de televiziune…cum le-ați văzut dumneavoastră, le-am văzut și eu.

Și le-am privit (n.r. imaginile), le-am studiat, consider că nu sunt vinovat și drept dovadă că așteptăm să vedem soluția care va fi și ce se va întâmpla. Că dacă nu știi nimic, ce e în spate, nu poți să vorbești”.

Citiți și: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, reacție în scandalul sexual al momentului

Despre fotografiile apărute în presă, fotografii, în care ar fi și un minor, Bălășoiu afirmă „Nu mă caracterizează și nu sunt. Nu mă caracterizează și nu. Ăsta e punctul meu de vedere (…) Am familie, am doi copii, patru nepoți. Oricum, cine mă cunoaște, mă cunoaște ca persoană, ca om, și restul…lasă de dorit ceea ce se rostogolește la momentul de față”.

De asemenea, Bălășoiu susține că nu îl cunoaște pe tânărul care apare în imagini: „Nu! Și, oricum, nu apare copil minor acolo, cum sunt pozele, cum se tot vehiculează în presă. Lăsăm lucrurile să…Ce s-a discutat mai mult în presă e că e vorba despre un minor. Acuma, fiecare cum a văzut acolo… că nu apare un minor. Și, dacă eram la Constanța, la nudiști, acolo, se întâmpla ceva? Dacă stăteam lângă un bărbat?”

Declarațiile complete:

Despre o posibilă implicare a Bisericii în acest scandal, Bălășoiu afirmă: „Nu, nu, nu! Nu pot să comentez așa ceva. Așa ceva nu! Nici nu îndrăznesc să vorbesc la adresa bisericii. Nu îndrăznesc pentru că sunt un absolvent de Teologie și n-aș îndrăzni să vorbesc la adresa altuia, cum nici altul n-ar trebui să vorbească la adresa mea”.

Totodată, parlamentarul argeșean spune și că nu își va da demisia din funcția publică pe care o deține. „Nu, asta n-o fac! Să se dovedească prin toată verificarea ce se va face sau, mă rog, să se dovodească că sunt obligat să îmi dau demisia. Până atunci, nu”.

Vă amintim că Aurel Bălășoiu a fost exclus ieri din Partidul Social Democrat după ce în spațiul public au apărut imagini de natură sexuală.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Tanase cristian spune:

    Ce gesturi de lebădă aveți domnu aurică .cu fratele dvs pomohaci

  • tanase cristian spune:

    mai lasați si pe altii sa mai respire ,mai eliberati ringul ,putină vacanță nu strică,cu un avocat bun si cu ajutorul lui Dumnezeu „nota 10” .Trece repede 6 luni la an… Sunteti mare va descurcati!

  • Marius spune:

    Ăștia conduc țara. Homosexuali,Analfabeți și pupincuristi. Ridici capul sa spui ceva te da lumea la o parte

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90