Donaris 930 x 122

batrana

LONGEVITATE INCREDIBILĂ! ARE 127 DE ANI!

O femeie a ajuns la o vârstă incredibilă şi ar trebui desemnată cea mai bătrână persoană din lume, afirmă rudele şi prietenii acesteia. Leandra Becerra Lumbreras avea 27 de ani când a început Primul Război Mondial, 75 când a fost împușcat mortal președintele american John F. Kennedy și aproape 100 când a căzut Zidul Berlinului. Acum are nici mai mult, nici mai puțin decât… 127 de ani!!!

Citiți și: Bunică de 87 de ani, anchetată pentru o faptă incredibilă!

Femeia, din Mexic, spune că a trăit atât de mult pentru că i-a plăcut să mănânce ciocolată, a dormit mult şi pentru că… nu s-a căsătorit niciodată. Potrivit presei internaţionale, Leandra s-ar fi născut pe 31 august 1887. Rudele ei au afirmat pentru cotidianul mexican ,,El Horizonte’’ că Leandra Becerra Lumbreras a trecut şi prin multe momente dificile, întrucât cinci dintre copiii ei au murit deja, la fel ca unii dintre cei 20 de nepoţi pe care îi are. Strănepoata sa, Miriam Alvear, în vârstă de 43 de ani, a declarat: “Este perfect lucidă. Te uimeşte cu poveştile ei din timpul revoluţiei mexicane.”.

Totuşi, Leandra Becerra Lumbreras spune că şi-a pierdut certificatul de naştere acum 40 de ani. Din acest motiv nu poate fi desemnată în mod oficial cea mai bătrână persoană din lume. (Sursă şi foto: doctorulzilei.ro)

Citiți și: Argeș. Șocant! La 80 de ani a fost victima unui dezaxat!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3