New Profesional Consult 930 x 122

cod fiscal

S-a semnat legea! Aceste persoane nu mai plătesc impozit

S-a semnat legea! Aceste persoane nu mai plătesc impozit

Citiți și: Restaurantele vor da GRATIS această băutură!

Zilele trecute a fost promulgată legea care prevede scutirea de impozit pe venit, de contribuții de asigurări sociale și contribuții de sănătate pentru nomazii digitali, transmite playtech.

Condiția pe care trebuie să o îndeplinească aceste persoane este aceea de a fi prezenți pe teritoriul României pe o perioadă de 183 de zile într-un interval de 12 luni consecutive.

Citiți și: Guvernul a aprobat Normele de aplicare a Legii nr. 360/2023 privind sistemul public de pensii

Un nomad digital este o persoană care își câștigă venitul lucrând în mediul online, fie ca angajat al unor companii, fie în postura de freelancer. Locul de unde acesta își desfîșoară activitatea este mai puțin important, atât timp cât există o conexiune la Internet.

România se află pe locul trei în rândul țărilor preferate de nomazii digitali, conform unui sondaj realizat de Digital Nomad Index. Motivul este că țara noastră are o viteză foarte bună la Internet, dar și chirii mici în comparație cu alte țări.

Informații suplimentare, AICI.

Foto: Descriptiv/ Adevărul.ro

555×222 grota rece

Comentarii

9 comentarii

  • Aurica Bente spune:

    Atâtea scrieți ca se dau cu 15%mai multa pensie ca se da asa și asa dar romini nu au ce pune pe masa de Paști sa nu mai vb de celelalte zile cum credeți ca 3 persoane trăiesc cu nici 2000 de lei lunar 2 pensi de handicapati de 790 de lei și a mea de 1125 de lei 300 sunt medicamentele lunar apoi facturi de unde sa ne ajungă o luna de zile bani eu bolnava de 66 de ani singura divortata de 33 de ani cum va imaginați ca trăim doar romi primesc alimente la pachet apoi le vind și le beau bani da astai dreptate vai de noi

  • Aurica Bente spune:

    Vam scris deja faceți draptate

  • Radu ioana spune:

    Mia decedat soțul și mama am casa lui mama la țară nam succesiunea făcută am și apartament în sectorul 5 și am avut pensie de boală din 29 martie am trecut la cea de limita de vârstă venit am avut 1125 copii (băiatul cu Nora au plecat cu gazda că au spus nau intimitate ajutor de energie mia spus nam dreptul am cancer am să mă arunc de la etaj niciodată nam avut restanță la întreținere am acum 11milioane bani vechi ajutați-mă vă rog..

  • Un om spune:

    Conducători idioți !!!

  • POPTELECAN ALEXANDRU spune:

    Suntem conduși de 33 ani ,de niște oameni fără caracter și fără Dumnezeu.Au distrus tot . în parlament ne reprezinta niște persoane fără o pregatire corespunzătoare .Sunt in familie.Tot ce fac este numai pentru familia lor și apropiații lor.vai de noi pină nu dispare această cu clică.nu le pasă de nimic.

  • Florentina Greurus spune:

    De ce blamați romii pt ca romanii vind pacetele pt băutură as ca nu mai fitii rasisti ca este un dumnezeu pt toti oamenii.cind ceri ajutor,nu blama pe nimeni caci padure fara uscaturi nu e!!!! Rusineeee

  • Maia Morginean spune:

    De acord cu dl Alexandru. Numai minciuna si hotie. Oameni fara caracter de cea .ai joasa speta ne co duc. Numai sa se imbogateasca si sa traiasca in lux ii intereseaza. Nu le pasa ca distrug totul .

  • Georges spune:

    Majoritatea stați la furat.Mie in Barcelona verișorii tai romi au încercat să-mi fute in metrou, telefonul din buzunar.
    I-am.dat peste mâna și telefonul .și să cadă intre vagon și peron.L-ai injurat,făcut că la ușă cortului am și fugit după el să-l prind.
    Așa că sunteți niște puturoși, hoți, și maneliști,nu toti , majoritatea.

  • Gradinesc Mircea spune:

    Ar trebui în liecare localitate sa ia ființă sfatul bătrânilor de peste 60 de ani,o inițiativa a câțiva oameni de bine și care organizați de câtiva membrî un comitet din 3,5 sau 7 membri cu scop de aduna periodic toți cei de peste 60 de ani din localitatea respectiva ! Scopul sa fie de a analiza în amănunt tot ce se petrece în localitatea lor privind bună organizare a vieții de către toti cei aleși ptr a gospodari cat mai bine viata celor ce ia ales

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3