New Profesional Consult 930 x 122

asociatie

    S-a stabilit șefia Asociației de Transport Public Pitești

    Astăzi, Consiliul Local Pitești s-a reunit într-o ședință extraordinară în plen. Pe ordinea de zi s-a aflat și Proiectul de Hotărâre privind aprobarea asocierii Municipiului Pitești cu alte unități administrativ – teritoriale în scopul constituirii Asociației de dezvoltare intercomunitară de utilitate publică pentru serviciul de transport public local „Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești”.

    Citiți și: PITEȘTI: ZI SPECIALĂ PENTRU COPIII CU AUTISM

    În proiect se prevede ca asociația să fie condusă de un Consiliu Director. Acesta urmează să fie format din: președinte, vicepreședinte, alături de încă trei membrii, care vor fi numiți de adunarea generală, pe o perioadă de patru ani.

    Primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea este numit în calitate de președinte al Consiliului Director. Vezi Proiectul de Hotărâre, AICI.

    Citiți și: ÎNSCRIERI PENTRU „CEA MAI BINE GOSPODĂRITĂ ASOCIAŢIE”

    Proiectul de Hotărâre a primit aviz favorabil.

    Reamintim că, pe 25 martie, Consiliul Local Pitești a aprobat asocierea Municipiului Pitești cu alte unități administrativ teritoriale în scopul înființării Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești. Mai exact, autobuzele Publitrans Pitești ar urma să aibă trasee în localitățile Bradu, Mărăcineni și Bascov.

    Pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier al lui Miu Barbu. Locul său a fost declarat vacant. Mai multe detalii despre demisia membrului USR Pitești, AICI.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90