NOR CURIER 930X122

coronavirus

ACCES LIMITAT ÎN INCINTA S.C. TERMO CALOR CONFORT

Măsuri de prevenire și limitare a răspândirii coronavirusului au fost luate și de furnizorul local din Pitești de agent termic în sistem centralizat, S.C. Termo Calor Confort.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Astfel, începând cu data de 11.03.2020, accesul cetățenilor în incinta sediului societății este limitat.

„Pentru evitarea deplasărilor personale la sediul societății, în scopul depunerii unor petiții sau solicitarea anumitor informații vă recomandăm folosirea serviciilor on-line sau telefonice. Clienții societății pot trimite solicitări sau sesizări fie la adresa de e-mail a instituției office@termopitesti.ro, fie telefonic, la numărul 0729.980.383.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

De asemenea, programul cu publicul al societății s-a restricționat în perioada 11.03-31.03.2020, fiind redus doar la situațiile de urgențe, care nu pot fi rezolvate prin mijloace de comunicare (on-line sau telefonic).

Programul de audiențe a fost suspendat pentru această perioadă, situațiile speciale urmând a fi soluționate conform legislației în vigoare.

În scopul evitării aglomerării la ghișeele casierilor societății, vă recomandăm plata on-line în contul RO23BREL0002001283630101, deschis la LIBRA Internet Bank”, precizează SC Termo Calor Confort.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3