Donaris 930 x 122

coronavirus

    ALTE 5 PERSOANE, INFECTATE CU CORONAVIRUS

    Alte 5 persoane, infectate cu coronavirus. Încă 5 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate în București, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

    Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

    Este vorba de oameni care au intrat în contact cu persoane depistate pozitiv, anunță Grupul de Comunicare Strategică:

    „Cazul 60 – Bărbat, 39 de ani, contact cu persoana care a călătorit în Germania;

    Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

    Cazul 61 – Bărbat, 53 de ani, contact (coleg de birou) cu membru din familia pacientului care a fost internat în Spitalul „Gerota”;

    Cazul 62 – Femeie, 48 de ani, contact cu membru de familie caz 61;

    Cazul 63 – Tânără, 22 de ani, contact cu membru de familie caz 61;

    Cazul 64 – Tânăr, 23 de ani, contact familie cu cazul 61″.

    Dintre cele 5 noi cazuri, 4 au legătură cu ofițerul MAI în rezervă, în vârstă de 60 de ani, internat în Spitalul „Dimitrie Gerota” din Capitală, diagnosticat cu noul coronavirus.

    Despre bărbatul de 60 de ani internat în spitalul „Dimitrie Gerota” Grupul de Comunicare Strategică preciza pe 9 martie 2020: „Bărbatul a fost internat pe data de 5 martie, având o simptomatologie total diferită faţă de definiţia de caz pentru pacienţii infectaţi cu noul coronavirus.

    La câteva zile după internare, pacientul a dezvoltat o simptomatologie pulmonară foarte agresivă, fapt ce i-a determinat pe medicii care îl aveau în observaţie să solicite efectuarea testului pentru COVID – 19.

    Bărbatul este ofiţer în rezervă al MAI și are 60 de ani. Pacientul afirmă că nu a călătorit recent în niciun stat din zonele considerate de risc maxim (n.r. – călătorise, de fapt, în Israel)”.

    Ulterior, pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, pentru că nu a spus că a fost recent în Israel și a îmbolnăvit mai multe persoane din Capitală.

    Pensionarul MAI este acum angajat al ADP Sector 4 din București.

    Numărul cazurilor la nivel național a ajuns la 64. În județul Argeș nu a fost înregistrat niciun caz de infectare. (Foto: descriptiv. Sursa: Profimedia) 

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90