Donaris 930 x 122

autoizolare

ARGEȘ: A CRESCUT NUMĂRUL PERSOANELOR ÎN CARANTINĂ ȘI AUTOIZOLATE LA DOMICILIU

A crescut numărul persoanelor în carantină și autoizolate la domiciliu pe teritoriul județului Argeș.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Astăzi, 19 martie 2020, la ora 11, în Argeș erau în carantină 81 de persoane (față de 80 aseară, la ora 19), iar în autoizolare, 1.220 (față de 1.107 aseară, la ora 19).

În continuare, Argeșul nu are niciun caz de coronavirus diagnosticat.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Informațiile ne sunt furnizate de Instituția Prefectului, care nu oferă date suplimentare.

Amintim că pe 17 martie 2020 prefectul Emanuel Soare a anunțat că în cazul unui număr de 64 de persoane carantinate pe raza județului Argeș rezultatele testelor coronavirus au ieșit negative, adică persoanele respective nu sunt infectate. „În scurt timp vom primi și rezultatele celorlalte probe”, informa atunci prefectul județului Argeș (AICI, amănunte).

În carantină intră românii reveniți în țară din zonele roșii (click pe imagine pentru vizualizare):

În autoizolare la domiciliu intră cetățenii care au fost contacți direcți ai unor persoane confirmate cu coronavirus și românii reveniți în țară din zonele galbene (din țări în care au fost confirmate peste 500 de cazuri de infectare) (click pe imagine pentru vizualizare):

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90