Donaris 930 x 122

cand revenim la normalitate

ZIUA CÂND AM PUTEA REVENI LA NORMALITATE

Şefa cercetătorilor de la OMS a afirmat, recent, că revenirea la normalitate nu va fi posibilă mai devreme de sfârşitul anului 2021, chiar dacă vaccinarea va începe probabil în primele luni ale anului viitor.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

„[…] Numărul dozelor de vaccin distribuite va fi prea mic pentru a elimina necesitatea distanțării sociale și a purtării măștii. Acest lucru va fi posibil abia când va fi atins obiectivul de 2 miliarde, ceea ce se va întâmpla la sfârșitul anului 2021”, a declarat Soumya Swaminathan.

„Avem nevoie ca 60% până la 70% din populație să dezvolte imunitate înainte să vedem o reducere dramatică a transmiterii acestui virus”, a mai precizat cercetătoarea, în cadrul unei întâlniri virtuale găzduită de Fundaţia Naţiunilor Unite.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

(Foto: descriptiv / Sursa: stirileprotv.ro)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90