930 x122 grota rece

dsp

COPII CU SCARLATINĂ LA GRĂDINIȚE DIN ARGEȘ

Copii cu scarlatină la grădinițe din Argeș. Direcția de Sănătate Publică (DSP) informează că de la începutul lunii februarie 2017 și până acum în județul Argeș au fost înregistrate oficial cinci cazuri de scarlatină şi unul de gripă sezonieră.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Conform DSP, cazurile de scarlatină confirmate de analize de laborator au fost depistate la o şcoală şi o grădiniţă din municipiul Piteşti, la două grădiniţe din comuna Bascov şi, respectiv, la o grădiniţă din municipiul Câmpulung Muscel. DSP nu precizează numele grădinițelor și al școlii. Toţi cei cinci copii diagnosticați cu scarlatină au fost internaţi în secţia de boli infecţioase a Spitalului de Pediatrie din Pitești (foto).

Singurul caz de gripă confirmat este cel al unui bărbat în vârstă de 66 de ani din Piteşti, care suferă şi de diabet, anunță Direcția de Sănătate Publică. Potrivit sursei citate, de la debutul lunii și până acum în județul Argeș nu a fost înregistrat niciun deces cauzat de gripă.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90