New Profesional Consult 930 x 122

cazuri confirmate

COVID SE APROPIE DE VID ÎN ARGEŞ

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 145 noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul Covid-19 pe teritoriul României.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

În judeţul Argeş, conform datelor comunicate de Prefectură, situaţia se prezintă astfel: persoane aflate în carantină: 5; persoane internate în spital: 116; persoane vindecate: 140; persoane diagnosticate pozitiv: 287; persoane decedate: 23.

Astfel, avem un singur caz confirmat faţă de ultima raportare. Carantinele sunt aproape goale şi nicio persoană infectată cu Covid-19 nu a decedat în această săptămână, până la acest moment.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

Totuşi, avem în vedere situaţia de la Primăria Câmpulung, acolo unde o angajată a fost confirmată pozitiv şi alte opt persoane care au intrat în contact direct cu respectiva urmează să fie testate mâine.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90