EcoMoto 930×122

alimentatie

DIANA PÎRJE VĂ RECOMANDĂ MENIUL ZILEI DE ASTĂZI!

La doar 19 ani piteșteanca Diana Pîrje, colaboratoare de nădejde a publicației noastre, este deja o specialistă în tot ceea ce înseamnă alimentaţie şi… psihologie. A întocmit chiar şi un meniul al zilei, iată ce ar trebui să consumaţi astăzi:

Citiți și: O firmă din Argeș a dat lovitura!

Mic dejun:

Shake de fructe proaspăt din banană, kiwi, portocală, piersică, măr, mure, sau căpşune, alături de o brioşă delicioasa. Fructele le poţi alege în funcţie de sezon. Brioşa este un fel de recompensă. O dată pe săptămână vă puteţi încânta papilele gustative cu ceva care vă face într-adevăr plăcere!

Citiți și: Meniu mai sănătos la McDonald’s. Cartofii prăjiți înlocuiți cu legume

Prânz:

Legume mexicane cu salată.

Tot ce trebuie să faci este să fierbi legumele mexicane ( le poţi cumpăra direct congelate, sunt chiar indicate, deoarece prin congelare îşi păstrează toate calităţile şi proprietăţile ) iar mai apoi le scurgi.

Într-o tigaie antiaderentă pui puţin ulei de măsline ( 2-3 linguri) şi adaugi legumele împreună cu mirodenii ( sare, piper, cimbru, pătrunjel verde, mărar) şi le laşi să se înăbuşe 4 – 5 minute. Alături de o salată de crudităţi constituie un prânz delicios şi sănătos.

Gustare: ceai de păpădie şi câteva seminţe/ nuci

( 2-3 pahare cu apă până la masa de seară)

Cina:

Piept de pui cu roşii.

Fierbi pieptul de pui , pui puţină sare de mare/ Himalaya p, piper, şi cimbru.
Cu câteva roşii alături este o cină grozavă, sănătoasă şi săţioasă. Atenţie foarte mare la pieptul de pui de la magazin, pentru că fiind crescut cu antibiotice şi hormoni de creştere, îi face foarte rău organismului. Pe cât posibil  încearcă să consumi pui de ţară. (Sursă: siluetamea.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90