SMART KIDS 930X122

noi medici

Exclusiv. Absolvent de „Brătianu” în 2009, acum medic la Pediatrie

Un nou medic la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Săptămâna aceasta, în urma unui concurs pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist – Ortopedie pediatrică, au susţinut examenul doi medici. Fiind, însă, un singur post disponibil momentan, cel cu punctaj mai bun a fost angajat.

Citiți și: Pitesti. Fundația Kaizen contribuie cu 350 000 € la renovarea unei secții destinate cazurilor grave din cadrul Spitalului de Pediatrie

Este vorba despre Ciprian Cîndea (FOTO), absolvent în 2009 al Colegiului Naţional „Ion C. Brătianu” din Piteşti.

Citiți și: Creștere alarmantă! Situație îngrijorătoare la Spitalul de Pediatrie

„Este un medic tânăr, dr. Cîndea. A făcut rezidenţiatul la Budimex şi acum este medic specialist. Pe 15 aprilie începe munca”, ne-a transmis Tudor Ionescu, managerul Spitalului de Pediatrie.

 

Manager Tudor Ionescu

Manager Tudor Ionescu

 

Vor mai urma concursuri pentru ocuparea unor posturi la Pediatrie. Managerul ne-a mai declarat că încă un post la Ortopedie pediatrică va fi scos în perioada următoare şi că speră că medicul care a fost „învins” săptămâna aceasta, va reuşi data viitoare să se impună.

 

Ciprian Cîndea

Ciprian Cîndea

Luni, 19 aprilie, va avea loc un examen medical pentru ocuparea unui post în cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe şi există deja un candidat înscris.

Iar pe 22 aprilie, un medic de la Craiova susţine examen pentru ocuparea unui post la secţia ATI, despre care managerul spune că este încă deficitară.

Sursă foto: Facebook/Ciprian Cîndea

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90