New Profesional Consult 930 x 122

spitalul de pediatrie

ULTIMA ORĂ: URGENŢELE LA COPII NU SE MAI TRATEAZĂ LA PEDIATRIE. MEDICII AU COVID-19

Instituţia Prefectului anunţă la această oră măsuri cu privire la intervenţiile în cazul urgenţelor pediatrice. Astfel, s-a stabilit în Consiliul de Administrație al SJU ca acestea să fie rezolvate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti pentru următoarele 10 zile, începând de azi.

Citiți și: Pitesti. Fundația Kaizen contribuie cu 350 000 € la renovarea unei secții destinate cazurilor grave din cadrul Spitalului de Pediatrie

„Este pus la dispozitie si un medic chirurg de la pediatrie care va lucra cu cei de la SJU”, precizează prefectul Soare.

Motivul ţine de faptul că medicii anestezişti de la Pediatrie au fost confirmaţi cu Covid-19 şi / sau sunt plasaţi, preventiv, în izolare.

Citiți și: Creștere alarmantă! Situație îngrijorătoare la Spitalul de Pediatrie

Este vorba despre medicii anestezişti, doi la număr. Aceştia se pensionaseră, însă continuau să lucreze prin contract de colaborare cu Spitalul de Pediatrie.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3