Donaris 930 x 122

andrei aron

MANAGERUL SPITALULUI CÂMPULUNG, SCHIMBAT

Spitalul Municipal Câmpulung are de astăzi un nou manager, în persoana lui Andrei Aron (36 de ani). Acesta este medic stomatolog și managerul unei clinici private. Nu este membru de partid.

Citiți și: Un important spital din Argeș caută manager!

Prin ordin al ministrului Sănătății, cel care a ocupat postul până azi, Nicolae Alexe, a fost suspendat din funcția de manager.

Lui Alexe i s-a reproșat modul în care ar fi gestionat criza COVID-19, în Spitalul Municipal Câmpulung 16 cadre medicale fiind infectate cu noul coronavirus.

Citiți și: Schimbare de director medical la Spitalul Judeţean Piteşti

“Schimbarea de azi face parte dintr-o serie de măsuri dure pe care a trebuit să le luăm pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a asigura servicii de calitate în spitalele din Argeș.

Noii manageri vor veni cu propriile recomandări pentru echipa managerială din cadrul spitalelor. Dar vă promit că de câte ori vor apărea sincope, care vor ține în special de managerment și de administrarea spitalelor, vom face toate schimbările necesare pentru ca problemele să se rezolve”, declară prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Amintim că, invocându-se același motiv, zilele trecute și managerul Spitalului Județean de Urgență Pitești a fost schimbat (amănunte).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90