930×122 CAPRA 5

andrei otineanu

ABSOLVENT DE „BRĂTIANU”, MANAGER DE ECHIPĂ DE FOTBAL LA 19 ANI!

„Principalul meu obiectiv este să fac lumea să audă de Athletico Floreasca şi, de ce nu?, să aduc oamenii la meciurile echipei. Mă consider o persoană hotărâtă în a face ceea ce îmi doresc. Îmi urmăresc visul, fiind conștient că sunt suficient de bun pentru a realiza ceea ce îmi propun.”, declară pentru ePitești Andrei Otineanu, un  proaspăt manager în vârstă de doar 19 ani.

Citiți și: Un important spital din Argeș caută manager!

Din luna septembrie a anului trecut, Andrei, student în primul an la Facultatea de Marketing a Academiei de Studii Economice Bucureşti, este manager în… fotbal. El se ocupă de Athletico Floreasca, echipă din Capitală care evoluează în Liga a IV-a. „Faptul că sunt manager aici reprezintă un fel de ucenicie. Învăţ cum stă treaba la o echipă de fotbal. Chiar dacă este una de amatori, descopăr lucruri deosebite, pe care le poţi vedea numai din interior. Îmi trăiesc un vis, însă deocamdată la o scară mică. Îmi doresc ca pe viitor să fac pasul către o echipă de peste hotare. Vreau să fac masterul în străinătate.”, ne precizează tânărul manager.

Andrei este absolvent al Colegiului Naţional „I.C Brătianu” din Pitești. Sporturile sale preferate sunt fotbalul, baschetul şi ciclismul. „Echipa mea preferată este FC Argeş, chiar dacă nu mai există. Acum la Atheltico mă simt ca acasă. Cel puțin deocamdată, aici îmi este locul”, mărturiseşte Andrei pentru ePiteşti.

Citiți și: Schimbare de director medical la Spitalul Judeţean Piteşti

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3