Donaris 930 x 122

judetean

BLOCAJ LA SPITALUL JUDEȚEAN

Consiliul Judeţean Argeş nu mai poate organiza deocamdată un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, deşi până acum au fost două concursuri care nu au dat niciun câştigător.

Citiți și: Un important spital din Argeș caută manager!

Motivul este pe cât de simplu, pe atât de absurd dacă ne gândim că lucrurile ar trebui să fie făcute să funcţioneze: unul dintre candidaţii la cele două concursuri de până acum, Marius Bălan (economist din Curtea de Argeş), a dat în judecată Consiliul Judeţean. Până la soluţionarea procesului Consiliul nu mai poate organiza un nou examen.

Partea proastă este că şi mandatele de trei luni ca interimari ale actualilor manageri şi al actualului director medical de la Spitalul Judeţean expiră în curând, iar conducerea Consiliului Judeţean va trebui să numească noi manageri, cu delegaţie, tot ca interimari.

Citiți și: Schimbare de director medical la Spitalul Judeţean Piteşti

Având în vedere că un proces poate dura foarte mult, nu ar fi exclus ca mulţi dintre medicii de la Spital să ajungă, prin rotaţie, manageri ai unităţii, deşi unii, probabil, nici nu îşi doresc acest lucru.

Despre situația de la Spitalul Județean și contestația lui Marius Bălan, detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/scandal-cu-acuzatie-de-frauda-la-spitalul-judetean/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90