Donaris 930 x 122

coronavirus

Medic: „La 70% închidem pandemia”

„La 70% închidem pandemia”. Potrivit ultimelor date oficiale publicate pe platforma RoVaccinare, de la începutul campaniei de vaccinare au fost administrate în România 3.088.292 de doze, la un număr de 2.015.307 persoane din care:

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

– 942.322 persoane vaccinate cu 1 doză;
– 1.072.985 persoane vaccinate cu 2 doze.

Medicul infecţionist Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului „Matei Balș”, cunoscut ca promotor al vaccinării şi al respectării măsurilor de protecţie, estimează că în momentul în care 70% din populaţia globală va fi vaccinată vom putea vorbi despre măsuri de relaxare şi „închiderea pandemiei”.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

„Probabil că din toamnă ar trebui să fie o situație mult mai echilibrată decât acum”, a declarat medicul Marinescu la Digi24.

În contextul protestelor pentru renunţarea la restricţii, medicul a mai precizat că măsurile de relaxare vor fi luate pas cu pas, primul fiind renunţarea la mască în spaţii deschise.

(Foto: descriptiv / Sursa: digi24.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90