New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

MEDICII DESCRIU NOI SIMPTOME COVID-19

Au trecut aproape şase luni de la izbucnirea epidemiei Covid pe teritoriul ţării noastre, iar cea mai mare provocare este în continuare un tratament eficient care să stopeze agravarea simptomelor. Nu mai vorbim despre un vaccin care să oprească răspândirea, acesta fiind un deziderat la nivel mondial.

Citiți și: Semne și simptome ale infecțiilor respiratorii. Diferența dintre gripă și răceală

Până una alta, rămânem în aşteptare şi aflăm de la medici despre noi simptome care apar tot mai des ca forme de debut la începutul bolii, ceea ce înseamnă că oamenii vor fi tot mai suspicioşi cu privire la posibilitatea de a fi contactat noul coronavirus.

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Prof. univ. dr. Carmen Dorobăţ, menţionează durerile abdominale cu scaune frecvente, precum şi durerile puternice de cap.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

Medicul spune că este important ca testul COVID să fie făcut tuturor pacienților care se prezintă la doctor, indiferent de simptomatologie.

(Sursa: digi24.ro / Foto: insider.com)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90