930 x122 grota rece

coronavirus

Noi semne ale infecţiei cu virusul pandemic

În contextul redeschiderii şcolilor şi, deja, a apariţiei primului caz de COVID-19 într-o clasă de elevi, părinţii trebuie să fie instruiţi cu privire la anumite simptome care pot sta în spatele infectării cu noul coronavirus.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Potrivit noilor descoperiri, frisoanele, pierderea poftei de mâncare, durerile de cap și cele musculare ar putea fi semne ale infecției cu virusul pandemic.

Cercetătorii de la Imperial College London au efectuat un amplu studiu în care au fost colectate date de la peste un milion de persoane.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Cei cu simptomele de mai sus au fost mai predispuși la testarea pozitivă a virusului.

Aceasta se adaugă simptomelor „clasice” ale COVID-19: febră, tuse persistentă, pierderea simțului mirosului și / sau gustului.

Acelaşi studiu arată că aproximativ 60% dintre persoanele infectate nu au raportat deloc simptome în săptămâna care a precedat testul.

(Sursa foto: digi24.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3