930X122 MAIA

autoizolare

NOI ZONE ÎN FUNCȚIE DE CARE SE INSTITUIE AUTOIZOLAREA LA DOMICILIU

„În urma ședinței Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență desfășurată azi, 2 martie 2020, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, s-a luat decizia ca regiunea Emilia-Romagna din Italia, Coreea de Sud și Iran să fie introduse în lista zonelor pentru care se instituie măsura autoizolării la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile, față de cetățenii care revin în România din aceste regiuni.

Citiți și: Obligație IMPORTANTĂ pentru șoferi

Astfel, cetățenii care sosesc din alte provincii sau orașe din China continentală, alte localități din regiunea Lombardia și regiunea Veneto sau din regiunea Emilia-Romagna din Italia, precum și din alte zone și localități din Coreea de Sud și din Iran decât cele menționate expres pentru instituirea măsurii de carantină instituționalizată intră în autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile, imediat după revenirea în România.

Cetățenii care vin în România și intră în carantină instituționalizată, timp de 14 zile, imediat după revenirea în țară sunt cei care au călătorit în următoarele zone: China continentală (provincia Hubei, inclusiv orașul Wuhan, orașele Wenzhou, Hangzhou și Ningbo,Taizhou din provincia Zhejiang), regiunea Lombardia (orașele Codogno, Castiglione d’Adda, Casarpusterlengo, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo și San Fiorano) și regiunea Veneto (localitatea Vo Euganeo) din Italia, respectiv Coreea de Sud (regiunea Cheongdo, orașul Daegu).

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

AICI pot fi consultate zonele în funcție de care se instituie autoizolarea la domiciliu sau carantina instituționalizată”, informează Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I.). (Sursă foto: health.harvard.edu) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3