New Profesional Consult 930 x 122

delegatie

În plin protest al doctorilor români, o delegație medicală franceză se află în Argeș

Până pe 27 noiembrie în județul Argeș este prezentă o delegație franceză a Centre Hospitalier Spécialisé (CHS) din Bassens-Savoia.

Citiți și: Medic arestat! Încasa mii de lei pe lună fără să meargă la serviciu

Delegația este compusă din Jean Pierre Burdin, președintele Consiliului de Administrație al CHS Bassens și vicepreședinte al Comisiei de Dezvoltare Economică și Turism din Consiliul General Savoia, Sylvian Augier, director CHS, și Etienne Chomienne, vicepreședinte al Consiliului de Administrație al CHS și membru al Consiliului de Administrație al asociației ”Pays de Savoie solidaires”.

Această misiune se desfășoară în cadrul cooperării dintre Consiliul Județean Argeș și Consiliul General Savoia. Obiectivele sunt stabilirea perspectivelor parteneriatului în domeniul sănătății mintale între CHS Savoia, Spitalul Psihiatric ”Sf. Maria” din comuna Vedea și Centrul Județean de Sănătate Mintală Pitești, definit în programul de cooperare Savoia-Argeș 2013–2015. La întâlnirile care au avut deja loc au participat și Caroline Socie, atașată pentru cooperare tehnică, și Pierre Mace, însărcinat cu misiunea de cooperare descentralizată și dezvoltare teritorială din partea Serviciului de Cooperare al Ambasadei Franței în România.

Citiți și: DOCTORUL CÎRSTOVEANU, „ÎNGERUL COPIILOR”, SPRIJIN PENTRU NOUL SPITAL DIN MIOVENI

Întâmplarea face ca vizita delegației medicale franceze să se desfășoare într-o perioadă „fierbinte” pentru sistemul medical românesc. Chiar astăzi, între orele 8 și 10, în sistemul public de Sănătate a fost grevă de avertisment.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90