NOR CURIER 930X122

adrian tase

UN CELEBRU DOCTOR DIN PITEȘTI A ALERGAT LA CROSUL DE AZI (GALERIE FOTO)

„Crosul Castanelor” a adunat astăzi în parcul Lunca Argeșului din Pitești peste 180 de participanți de toate vârstele. Cei mai tineri competitori au fost Răzvan Bibireață, de trei ani, și Iris Tănăsie, de patru ani, iar cel mai în etate, Ioan Brânaru, de 80 de ani. Despre acesta din urmă ePitești a mai scris cu alte ocazii, el fiind un obișnuit al unor astfel de concursuri de masă. A alergat și cunoscutul doctor Adrian Tase (foto 1). Medic cardiolog la Spitalul Județean de Urgență Argeș și cunoscut specialist în domeniu, Tase este un pasionat al atletismului. „Crosul Castanelor” a fost organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în parteneriat cu Asociaţia Sportivă „Sport şi Sănătate”, Asociaţia Judeţeană de Atletism, Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi”, Inspectoratul Şcolar şi Primăria Piteşti.

Citiți și: Medic arestat! Încasa mii de lei pe lună fără să meargă la serviciu

Primii clasaţi au fost următorii:

Băieţi

Citiți și: DOCTORUL ADRIAN TASE ȘI FIUL SĂU, CONCERT LA FILARMONICĂ

1.Ionuţ Dragomir, 20 de ani

2.Romeo Mareş, 15 ani

3.Cătălin Poenaru, 23 de ani

Fete

1.Elena Violeta Dan, 16 ani

2.Florentina Georgescu, 15 ani

3.Alexandra Pană, 17 ani.

De asemenea, au fost premiaţi şi participanţii cu vârste de peste 50 de ani, categorie în care a intrat și doctorul Adrian Tase.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90