930×122 CAPRA 5

coronavirus

    SCENARIU COVID-19 PENTRU LUNA OCTOMBRIE

    Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a vorbit ieri seară la TVR despre cum va evolua pandemia Covid-19 în ţara noastră, în perioada următoare. Acesta este de părere că numărul ridicat de noi infectări la nivel naţional este deja asumat prin deciziile de începere a noului an şcolar şi campania electorală urmată de alegerile din 27 septembrie.

    Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

     

     

    Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

    Dacă măsurile vor fi respectate, este posibil ca de la jumătatea lunii octombrie să intrăm pe o pantă descendentă.

    „Este o lună de încercare, este o lună grea şi dacă noi, toţi, vom fi parteneri pentru a respecta regulile, atunci cred că la jumătatea lunii octombrie ne putem gândi la o pantă descendentă. Până atunci nu ne rămâne decât să gestionăm creşterea care noi credem că va fi mai mică în această perioadă. O creştere asumată odată cu deschiderea anului şcolar şi campania electorală”, a declarat ministrul Sănătăţii la TVR, citat de agerpres.ro.

    Mai multe detalii, AICI

    (Foto: 360medical.ro)

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90