New Profesional Consult 930 x 122

coronavirus

    (UPDATE) BILANȚ NAȚIONAL: 217 PERSOANE INFECTATE CU NOUL CORONAVIRUS

    (UPDATE ORA 18): Numărul total al cazurilor confirmate cu noul coronavirus (COVID – 19) a ajuns la 217 la nivel național.

    Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

    De la precedenta informare (astăzi, ora 10), au fost confirmate 33 de cazuri noi, după cum urmează: 26 în București, 5 în Brașov și câte unul în Constanța și Prahova, anunță Grupul de Comunicare Strategică. 

    Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID – 19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 26 și 64 de ani.

    Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

    Grupul de Comunicare Strategică mai informează că dintre pacienții aflați în unitățile medicale, 4 sunt la secția de terapie intensivă, dar au o stare generală stabilă. 

    Dintre cei 217 care au contactat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.

    Grupul de Comunicare Strategică: „Până astăzi, 17 martie 2020 (n.r. – la ora 10), pe teritoriul României au fost confirmate 184 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

    Au fost înregistrate alte 16 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 7 în Iași, 2 în Suceava, 2 în Neamț și câte unul în Ialomița, Mureș, Botoșani, Bistrița Năsăud și Vrancea. Persoanele confirmate pozitiv au vârste cuprinse între 21 și 65 de ani.

    De asemenea, dintre cele 184 de persoane confirmate pozitiv 16 au fost declarate vindecate și externate (15 din spitalul din Timișoara și unul de la București).

    În cursul acestei zile vor mai fi externate alte trei persoane de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

    Pe teritoriul României în carantină instituționalizată sunt 3.282 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 16.610 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”. (Foto: descriptiv. Sursa: The SUN) 

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3