930 x122 grota rece

coronavirus

Valul 4 de COVID va aduce foarte multe decese printre nevaccinaţi

Specialiştii din Sănătate avertizează cu privire la riscurile la care se expun persoanele care au ales să nu se vaccineze.

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

Valul 4, inevitabil, va lovi şi ţara noastră, iar cele mai multe cazuri grave vor fi înregistrate în rândul populaţiei nevaccinate.

„Una este să apară un număr de cazuri într-o țară unde populația este vaccinată în proporție de 70% și altceva este să apară același număr de cazuri într-o țară în care populația este vaccinată doar în proporție de 30%.

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Proporția de cazuri grave și de decese va fi mult mai mare în țara unde există doar această acoperire vaccinală de 30% și noi ne găsim într-o astfel de situație”, a afirmat Alexandru Rafila, citat de libertatea.ro.

 

 

Şi Adrian Wiener, vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a avertizat că valul patru al pandemiei va fi cu un număr foarte mare de spitalizări şi decese – tocmai din motivele subliniate mai sus.

Mai multe detalii, AICI.

(Foto: descriptiv / Sursa: libertatea.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90