930 x122 grota rece

cazuri

„VOM VEDEA CUM TREPIDEAZĂ SECŢIILE DE TERAPIE INTENSIVĂ”

Nelu Tătaru a vorbit astăzi despre posibila evoluţie a numărului de cazuri Covid-19 la nivel naţional. Potrivit agerpres.ro, ministrul a declarat că nu se aşteaptă la „un nou lockdown” (izolarea / autoizolarea persoanelor la domiciliu), ci doreşte ca toată lumea să respecte regulile pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Citiți și: Cazurile de gripă, creștere alarmantă! Avertisment pentru toată lumea

„Dacă se respectă regulile, vom avea o menţinere în platou, în jurul a 1.500 de cazuri pe zi, urmând ca în a doua jumătate a lunii octombrie, după ce trecem această lună de foc, să putem să ne gândim şi la o pantă descendentă. Dacă nu respectăm acele lucruri, putem vedea o creştere până spre 2.000 de cazuri pe zi şi atunci vom vedea cum trepidează şi unităţile de primiri urgenţă şi terapie intensivă, precum şi secţiile de boli infecţioase”, a mai adăugat ministrul.

(Foto: descriptiv)

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90