EcoMoto 930×122

angajatori

SCHIMBARE IMPORTANTĂ PENTRU ANGAJATORI. ITM ARGEȘ AVERTIZEAZĂ

Schimbare importantă pentru angajatori. ITM Argeș avertizează.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Pe 1 iunie 2019 va fi publicată o nouă versiune a aplicației Revisal, 6.0.7. Informația ne este furnizată de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș, care precizează că aplicația ”va cuprinde actualizari ale codului COR, precum și o serie de modificari care urmează a fi descrise pe site-ul Inspecției Muncii, secțiunea REGES”.

Sursa citată avertizează că angajatorii care în prezent utilizează versiunea 5.0.8 a aplicației nu vor mai putea transmite registrul general de evidență a salariaților începand de mâine, 31 mai 2019.

Citiți și: Controale fulger! Patroni ”arși” la buzunar

În schimb, versiunile Revisal 6.0.5 și 6.0.6 vor funcționa în paralel cu versiunea nouă pentru o perioadă de cel puțin două luni.

”În vederea migrării sistemului informatic REGES pentru preluarea registrului general de evidență a salariaților în versiunea nouă, va fi programată activitatea de mentenanță în perioada 31 mai – 1 iunie 2019.

Pe cale de consecință, mâine, începând de la ora 14, portalul REGES pentru transmiterea online a registrului general de evidență a salariaților va fi indisponibil temporar. Angajatorii vor putea efectua depuneri începând de sâmbătă, 1 iunie 2019, cel târziu la ora 12”, anunță Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș. (Foto: sediul ITM Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90