930×122 CAPRA 5

angajati

Schimbări importante anunţate de Guvern, privind salariile şi sporurile

Salariul minim va putea fi acordat doar doi ani unui angajat!

Citiți și: Interzis pentru toți angajatorii! Nu le pot face asta salariaților!

Programul de guvernare al PNL, PSD, UDMR – coaliție care se auto-intitulează Coaliția pentru Reziliență, Dezvoltare și Prosperitate – prevede, conform documentului obținut de Profit.ro, creșterea salariului minim brut la 2.550 lei de la 1 ianuarie 2022, dată de le care este prevăzută și ”continuarea implementării etapelor de creștere a alocațiilor pentru copii”, adică majorarea la 600 lei pentru copiii cu vârste între 0-2 ani, respectiv la 243 lei pentru copiii de peste 2 ani.

Guvernul Ciucă va introduce totodată un ”spor de performanță” pentru bugetari, dar și ”drept de deconectare” pentru angajații în telemuncă, urmând ca salariul minim să fie acordat doar timp de 2 ani unui angajat.

Citiți și: 10 zile libere în plus pentru toți angajații. S-a dat lege

Astfel, documentul prevede creșterea salariului minim brut la valoarea de 2.550 lei de la 1 ianuarie 2022, dar și ”limitarea duratei de aplicare a salariului minim pentru o persoană la maxim 24 de luni, timp în care angajatorul va beneficia de sprijin din partea statului pentru calificarea angajatului salarizat la nivelul salariului minim”.

Mai multe amănunte, AICI. PNL, PSD, UDMR PROGRAM DE GUVERNARE EXCLUSIV Angajatul răme… | PROFIT.ro

Foto descriptiv: EBS Radio

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • mihnea spune:

    Turcia venim…De prabusirea leului ce o sa mai ziceti…Nu mai este mult…Trai pe datorie…

  • Andi spune:

    Iti dai seama..2550 lei…o avere,o sa fim toti bogati cu salariu minim iin conditiile in care 45% din ei nici nu-i vezi si din restu mai scazi 24% tva,ca de..si preturile au crescut la toate produsele cu peste 25% in mai putin de 1 an

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90