930×122 CAPRA 5

cod poștal

Se anunță schimbări mari la Poșta Română

Directorul Poştei Române, Valentin Ştefan, a anunțat că instituția pe care o conduce va intra într-un proces de modernizare.

Citiți și: Atenție! Mesaje de la „Poșta Română” care te lasă fără bani în cont

Acest proces se îndreaptă atât către serviciile oferite, cât și către angajați.

În acest moment este în curs de derulare un proces de implementare a unei „rețele de cutii poștale digitale care să permită oamenilor să beneficieze de ridicarea produselor fără să mai depindă de programul poștei sau de programul poștașilor”, a declarat Valentin Ştefan la Radio România Actualități.

Citiți și: Argeș: „Nu se respectă proiectul! Asfaltare fără garanție! Bătaie de joc!”

De asemenea, în viitorul apropiat, fiecare român ar putea avea propriul său cod poștal.

Noi lucrăm la un cod poștal pe persoană. Dacă până acum codurile poştale sunt împărțite geografic, pe localități, sau străzi, sau cartiere, credem că e momentul în care să facem un pas digital important și să ne asigurăm că fiecare persoană are propriul cod poștal şi indiferent unde se găseşte persoana respectivă poştaşul să îl găsească şi să îi ducă coletul, dacă optează pentru genul ăsta de livrare.”, a mai anunțat directorul Poștei Române.

Cu o vechime de 160 de ani, se caută soluții și pentru atragerea de noi angajați, deoarece majoritatea poștașilor vor ieși la pensie.

Pentru atragerea de noi angajați, Valentin Ştefan vrea să ofere poștașilor condiţii de lucru moderne și salarii competitive.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3