Donaris 930 x 122

costesti

Se anunţă sezon bun la pescuit! La Costeşti, dai la peşte direct în drum

Se anunţă sezon bun la pescuit! La Costeşti, dai la peşte direct în drum. Un localnic readuce în atenţia opiniei publice starea deplorabilă a drumurilor din satul Pârvu Roşu. În fotografie este înfăţişat un drum comunal care pare numai bun pentru o partidă de pescuit.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

 

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

 

Dacă mai vine un ger, se poate da la copcă fără riscuri. Mai e nevoie doar ca găurile să fie şi populate cu peşte. Dar asta e treaba primarului Baicea, nu?

Lăsând gluma, oamenii sunt de-a dreptul revoltaţi şi afirmă că vor organiza un protest de amploare la Piteşti, în faţa Prefecturii. Şi desigur, în faţa primăriei Costeşti.

„Din păcate, starea extrem de proastă a acestui drum comunal nu dăunează doar confortului locuitorului din Pârvu-Roşu ci, de foarte multe ori, chiar vieţii acestora. În lunile de iarnă, e aproape imposibil ca o ambulanţă sau o maşină de pompieri să ajungă să intervină în acest sat, aflat la câţiva kilometri de Costeşti şi de Piteşti, dar parcă uitat de lume […] Îşi bat joc de noi, de 31 de ani suntem bătaia lor de joc. Suntem sătui de promisiuni. Drumurile arată ca după bombardament”, spun localnicii.

(Sursa foto: Facebook)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3