Donaris 930 x 122

costesti

Se anunţă sezon bun la pescuit! La Costeşti, dai la peşte direct în drum

Se anunţă sezon bun la pescuit! La Costeşti, dai la peşte direct în drum. Un localnic readuce în atenţia opiniei publice starea deplorabilă a drumurilor din satul Pârvu Roşu. În fotografie este înfăţişat un drum comunal care pare numai bun pentru o partidă de pescuit.

Citiți și: Anunțul momentului a fost făcut! Drum de mare viteză pentru șoferi

 

Citiți și: Capcana șoferului la marginea Piteștiului și trotuarul… degeaba

 

Dacă mai vine un ger, se poate da la copcă fără riscuri. Mai e nevoie doar ca găurile să fie şi populate cu peşte. Dar asta e treaba primarului Baicea, nu?

Lăsând gluma, oamenii sunt de-a dreptul revoltaţi şi afirmă că vor organiza un protest de amploare la Piteşti, în faţa Prefecturii. Şi desigur, în faţa primăriei Costeşti.

„Din păcate, starea extrem de proastă a acestui drum comunal nu dăunează doar confortului locuitorului din Pârvu-Roşu ci, de foarte multe ori, chiar vieţii acestora. În lunile de iarnă, e aproape imposibil ca o ambulanţă sau o maşină de pompieri să ajungă să intervină în acest sat, aflat la câţiva kilometri de Costeşti şi de Piteşti, dar parcă uitat de lume […] Îşi bat joc de noi, de 31 de ani suntem bătaia lor de joc. Suntem sătui de promisiuni. Drumurile arată ca după bombardament”, spun localnicii.

(Sursa foto: Facebook)

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3