New Profesional Consult 930 x 122

A0

Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Traficul va fi deviat temporar pe A1, pentru montarea grinzilor centrale ale pasajului de pe autostrada A 0, ce supratraversează autostrada A 1, anunță Centrul Infotrafic.

Citește și: Aceste mașini nu mai trec de verificarea ITP

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

,,În perioada 11 aprilie – 26 aprilie a.c., pentru a permite montarea grinzilor centrale ale pasajului de pe autostrada A 0, ce supratraversează autostrada A 1, la kilometrul 18+400 de metri, localitatea Bolintin Deal, județul Giurgiu, traficul rutier este deviat de pe autostrada A 1 București-Pitești, pe bretele laterale, construite în proximitatea autostrăzii.

Citește și: Ajutor de la stat pentru cei ce stau la bloc!

Acestea au câte două benzi de mers atât pe sensul către București, cât și pe sensul către Pitești.

În zona în care circulația rutieră este deviată, limita de viteză este restricționată la 40 km/h.”

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR),  variantele de serviciu vor avea câte două benzi de deplasare fiecare.

Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

Atât pentru Calea 1, București – Pitești, cât și pentru Calea 2, Pitești – București, și vor avea o lățime minimă de 3,5 metri.

De asemenea, benzile de circulație ale variantelor de serviciu vor fi delimitate prin marcaj temporar linie continuă de culoare galbenă.

Pe zona marginală, pe toată lungimea variantelor vor fi amplasate balize direcționale, montate din 5 în 5 m și completate cu lămpi cu lumină galbenă intermitentă.

Totodată, partea marginală a variantelor de serviciu, din proximitatea zonei unde se execută lucrările la pasajul care supratraversează autostrada A1, se va monta parapete.

Este vorba despre parapete de protecție metalic sau prefabricat din beton, tip New Jersey.

Citește și: Decizie șoc la Vivo Mall! S-a anunțat

Montarea acestora are în vedere asigurarea condițiilor de securitate atât pentru conducătorii auto, cât și pentru personalul care își desfășoară activitatea în șantier, precizează CNAIR.

Foto: Facebook/CNAIR

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90